banner

Brug for hjælp vedrørende dine børn?

breaker.png

Gode råd

Søg kvalificeret juridisk rådgivning


Allerede i overvejelsesfasen om bruddet skal du søge kvalificeret juridisk rådgivning. Det er vigtigt, at du taler med en, som kan give dig kvalificeret rådgivning om din juridiske position og situation. Det er ikke nok at tale med din moster og ven/veninde. 
 

 

Bliv endelig afklaret

Bliv afklaret. Hvad vil du gerne? Lav en plan for forløbet og tænk din situation til ende. Lad være med at låse dig mentalt til én position. Hvad nu, hvis du ikke kan få det, som du gerne vil, hvad gør du så? 
 

 

Jeres børn har brug for jer begge

Husk at jeres børn har brug for jer begge. Hvad er de bedste rammer for jeres børn, og hvordan skaber I de bedste rammer for jeres børn? Det er vigtigt, at I tænker på børnene og deres behov – frem for jeres egne. 
 

 

Respekter modpartens synspunkter 

Ofte afviser modstridende parter at lytte til den anden og tror, at de hører, hvad der bliver sagt. Men det gør de ofte ikke. Husk derfor, at der kommer en tid efter bruddet. Du bliver nødt til at erkende, at selvom I løser denne sag, har I fælles børn sammen, og du vil derfor have en relation til din ex-partner også fremover.

 

 

Hvad kan Familieretskontoret hjælpe med?

Rådgive om din juridiske situation i forhold til bruddet 

En familieadvokat kan rådgive dig om din juridiske position og situation. Det er vigtigt, at du allerede i overvejelses-fasen finder ud af, hvordan du vil stå juridisk, hvis dit forhold brydes. Betragt advokaten som en rådgiver frem for en konfliktløser. 
 

 

Hjælpe med at udarbejde aftaler om børn

Der er mange ting, der skal tages stilling ting ved et brud. Hvor skal børnene bo, og hvilken aftale om samvær, skal I have? En familieadvokat kan hjælpe med at udarbejde juridiske dokumenter og aftaler med din ex-partner. 


 

Forberedelse af møde i Statsforvaltningen eller deltage sammen med dig i mødet 


Har I fælles børn og skal I i Statsforvaltningen, kan vi hjælpe med at rådgive og vejlede i forbindelse med et møde. Det er vigtigt, at du inden et møde i Statsforvaltningen har klarhed over din juridiske situation. Du kan enten selv tage mødet, men du kan også tage en familieadvokat med. Du skal være opmærksom på, at dels medarbejdere i Statsforvaltningen som regel ikke er advokater, og dels skal en person rådgive jer begge. Din advokat er kun din rådgiver og vil sikre dig, at du står bedst ud fra din juridiske situation. 

 

Hjælpe med at klage over en afgørelse i Statsforvaltningen 


En del klager over en afgørelse i Statsforvaltningen og ender med at tage i retten. Vi kan hjælpe med at tilrettelægge sagen for dig og/eller tage med dig i retten. 
 

 

Føre sagen i retten, hvis I ikke kan blive enige om jeres børns bopæl og forældremyndighed 


75 procent af de sager, der skal i retten handler om børn. Skal du og din ex-partner i retten kan vi hjælpe med at tilrettelægge sagen og lægge en strategi inden den kommer for en dommer. 

 

 

                                                                            ∞∞∞∞

 

 

Over 15.000 par gik fra hinanden i 2012. Rigtig mange af dem har børn. Inden skilsmissen går i fisk, kan det være en stor hjælp at tale med en familieadvokat. For en ting er at dele ejendele, en anden er at kunne samarbejde og skabe gode nye rammer for børnene.

Mange tror, at det er dyrt at gøre brug af en familieadvokat - men du kan vælge at købe et rådgivningsmøde og få overblik over din situation.

 

Bestil et rådgivningsmøde. Fast pris oplyses inden mødet. Ring 70 22 49 49.

 

§1. Del ordentligt – del det hos os.